Πιστοποιητικό Απολύμανσης Παγομηχανής

παγος σαντορινη
4/20/2016 12:00:00 AM

Το πιστοποιητικό απολύμανσης κατοχυρώνει τον επιχειρηματία ως προς την τήρηση του Νομοθετικού Πλαισίου σχετικά με την απολύμανση του πάγου και μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιοδήποτε έλεγχο κρατικού φορέα ή επιθεωρηση φορέα πιστοποιήσης ή τρίτου εμπλεκόμενου ή θιγόμενου από αστοχία
απολύμανσης.Παράλληλα το πιστοποιητικό μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Συμφώνα με τον Κανονισμό 852/2004 της του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου  για την υγιεινή των τροφίμων αναφέρεται ότι:

Παράρτημα ΙΙ, Κεφάλαιο ΙΙΙ

Οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα τρόφιμα, πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να μπορούν να καθαρίζονται και όταν είναι αναγκαίο να απολυμαίνονται εύκολα.

Παράρτημα ΙΙ, Κεφάλαιο V

Κάθε αντικείμενο, συσκευή ή εξοπλισμός, με τον οποίο έρχονται σε επαφή τα τρόφιμα, πρέπει να καθαρίζεται αποτελεσματικά, και όταν είναι αναγκαίο να απολυμαίνεται.Ο καθαρισμός και η απολύμανση πρέπει να πραγματοποιούνται αρκετά συχνά, ώστε να αποφεύγεται ο κίνδυνος μόλυνσης.

Παράρτημα ΙΙ, Κεφάλαιο VII

O πάγος που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα ή που μπορεί να μολύνει τρόφιμα πρέπει να παράγεται από πόσιμο νερό, ή, αν χρησιμοποιείται για την ψύξη ολόκληρων αλιευτικών προϊόντων, από καθαρό νερό. Πρέπει να παρασκευάζεται, να διακινείται και να αποθηκεύεται υπό συνθήκες που να τον προφυλάσσουν από οποιαδήποτε μόλυνση.

Η εταιρεία Seraclean έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή μέθοδο καθαρισμού και απολύμανσης, η οποία αποτελεί Ευρωπαϊκή πατέντα, με την οποία εγγυάται ολοκληρωτική απολύμανση, διασφαλίζοντας έτσι την υγεία τού καταναλωτή.

undefined

 

Δείτε περισσότερα στο επίσημο site της εταιρείας Seraclean.gr

 

Φωτογραφίες από την πρόσφατη απολύμανση των παγομηχανών μας στη Σαντορίνη.

undefined

 

undefined

 

undefined

 

undefined

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παραγωγή, τη συσκευασία και τη διανομή των παγοκύβων (παγάκια), σε όλο το νησί της Σαντόρίνης
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Τα παγάκια μας είναι απόλυτα ελεγμένα, καθώς οι παγομηχανές μας διαθέτουν πιστοποιητικά υγειονομικής συντήρησης
ΔΙΑΝΟΜΗ
Με τον ιδιόκτητο στόλο μας, η διανομή του πάγου γίνεται άμεσα εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα του προϊόντος
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ρωτήστε μας ότι θέλετε σχετικά με τα παγάκια, τη διανομή και την παραγγελία σας